×

Sporočilo

Direktiva o e-zasebnosti v EU

Nasa stran uporablja piskotke, s ogledom nase strani se strinjate z namestitvijo piskotkov.

povezava na e-Privacy Directive Documents

povezava na GDPR Documents

Niste sprejeli piskotkov. Vaso odlocitev lahko spremenite.

Laserski tiskalnik CANON LBP226 dw

Laserski tiskalnik CANON LBP226 dw iz družino enofunkcijskih črno-belih laserskih tiskalnikov vam omogoča povečajte produktivnost, ki jih odlikujejo zanesljivost, enostavna uporaba in brezžična povezljivost, zaradi česar so idealni za manjše pisarne. Obvladajte velike delovne obremenitve z izjemno hitrim tiskanjem do 38 strani A4 na minuto in posodobite delovno mesto s funkcijami tiskanja z varnostno kodo PIN, tiskanja iz mobilnih naprav in 5-vrstičnim LCD-zaslonom, ki je enostaven za uporabo.

cena aparata: : 262,30€ 219,60€

Večfunkcijska laserska naprava CANON i-SENSYS MF443 dw

Te večfunkcijske črno-bele laserske tiskalnike, ki so zasnovani za mala in srednje velika podjetja, odlikujejo hitrost, zanesljivost in povezljivost. Prilagodljivi kontrolniki in varno tiskanje s kodo PIN omogočajo optimalen izkoristek potenciala vašega podjetja. Z velikim barvnim zaslonom na dotik, mobilno povezljivostjo in hitrostjo tiskanja do 38 slik na minuto je ta kompakten večunkcijski črno-beli laserski tiskalnik idealen za manjše pisarne z velikimi delovnimi obremenitvami.

cena aparata: : 365,88€ 332,56€

Večfunkcijska barvna laserska naprava CANON MF744Cdw

Canonova družina i-SENSYS MF744CDW je nov standard na področju večfunkcijskih tiskalnikov za majhne pisarne. Tiskanje s hitrostjo do 27 strani A4 na minuto ter podobno hitro obojestransko tiskanje, skeniranje in kopiranje. Tehnologija barvnega laserskega tiskanja zagotavlja dosledno popolne natise.

cena aparata: : 643,79€ 486,78€

Večfunkcijska barvna laserska naprava CANON MF645Cx

Canonov tiskalnik i-SENSYS MF645 Cx so optimirani za mahne pisarne in zagotavljajo visokokakovostno barvno tiskanje, skeniranje, kopiranje in pošiljanje faksov. Odlikujejo se po svoji zmogljivosti, odpornosti in hitrosti, ponujajo pa tudi številne pametne možnosti mobilne povezave.

cena aparata: : 440,79€ 378,00€