×

Sporočilo

Direktiva o e-zasebnosti v EU

Nasa stran uporablja piskotke, s ogledom nase strani se strinjate z namestitvijo piskotkov.

povezava na e-Privacy Directive Documents

povezava na GDPR Documents

Niste sprejeli piskotkov. Vaso odlocitev lahko spremenite.

Pooblaščen servis Canon

SERVIS IN VZDRŽEVANJE BIRO TEHNIČNE OPREME 

Kot  računalniška oprema so tudi večnamenski tiskalniki oziroma  multifunkcijske naprave, še vedno v razvoju in ponujajo vedno več funkcij kot kdaj koli prej, sledijo napredku in povezljivosti. Naši serviserji sledijo napredku in se redno izobražujejo. Kot pooblaščen servis Canon imamo dostop , do vseh orodij, ki jih ponuja principal. Tako vam  lahko strokovno in hitro popravimo  oziroma nastavimo vašo napravo Canon. 

IT biro d.o.o., kot pooblaščen servis Canon, vam nudi servisne storitve, nastavitve opreme, postavljanje manjših računalniških mrež in njihovih dodatkov, popravljanje in vzdrževanje  računalnikov,…itd.

Certifikati 

Dolgoletne izkušnje vzdrževanja na terenu, so pokazale da, narašča odvisnost naročnika od biro opreme oziroma delovni proces je vse bolj odvisen od nemotenega delovanja biro opreme. V našem servisu smo zato sestavili vzdrževalne pogodbe, ki naročniku omogočajo, da njihova  biro oprema deluje brezhibno oziroma nedelovanje odpravljeno v najkrajšem času. Vsaka vzdrževalna pogodba je individualna in se z naročnikom sklene glede prioritet in opreme, ki jo naročnik poseduje.

Katero pogodbo izbrati je odvisno od parametrov, ki so za vas najpomembnejši; cena, odzivni čas, tehnična podpora, nadomestna naprava ob večjih okvarah, da boste svoje dnevno delo lahko opravljali učinkovito in brez zastojev.

POKLIČITE pooblaščen servis Canon 01 520 74 10  ali  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.